Jul 19, 2018, 1:14 AM

Бижу 

  Poetry » Humour
460 3 2

Жената е бижу, нали?

За нея са се водили дори войни

но докато научи своята цена

току виж, че вече остаря във самота...

Жената е бижу, нали?

Но зависи на чия риза ще избере 

да се закачи

и не всяка скъпа риза

остава дълго време чиста...

Жената е бижу, нали?

А и в тези трудни, материялни времена

сто процента ли, жената е Жена?

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??