Чувствал ли си се някога мъртъв,
когато изгубваш всичко, за което мечтаеш?
Виждаш как земята се отваря пред теб,
а ти да не можеш да спреш.
А бил ли си изгубен ?
Да сe луташ из пътеките,
в търсене на правилния път?
Виждаш света отдалече,
но той не ти отговаря.
Ще заплачеш ли с мен,
да изстрадаш последната болка в очите ми ?
Кажи ми, бил ли си някога влюбен?
Да усетиш топлината в очите мy, с която те гледа
казвайки: "Ще останеш ли още малко с мен ?",
а ти, протягайки ръка,
да дадеш сърцето си, което спира да бие!
И пак ще те попитам -
чувствал ли си се някога мъртъв?
© Елена Кирякова Всички права запазени
Желая ти красиви слънчеви дни!