28.04.2021 г., 7:28 ч.

Била си ти... и сù... Бъдù... 

  Поезия » Любовна
617 1 7

Преди да срещна теб, преди

във тебе влюбен бил съм аз.

 

Мечта красива се роди

преди да срещна теб, преди...

 

Подсказваха за теб звезди

с оракулски и нежен глас.

 

Преди да срещна теб, преди

във тебе влюбен бил съм аз.

 

Сънят оставяше следи

преди да срещна теб, преди...

 

Била си ти... и сù... Бъдù

любов най- чиста до екстаз!

 

Преди да срещна теб, преди

във тебе влюбен бил съм аз.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??