17.08.2014 г., 20:16 ч.

Биле за лудост 

  Поезия » Еротична
1113 1 9

Времето, свито на кръгче, притихва

в скута ти, после ръката ми близва...

"Никога!"– каза ми... Ето, че "никога"

вече се случва, с любов ни пронизва!

 

Толкова нежно е всяко докосване –

ласки, разпалващи сластно очакване!

Биле за лудост ми даваш, магьоснице,

в страстни конвулсии тръпне снагата ти!

 

Чувствам те! Искам те! Грабвам те в нищото –

аз съм небето, а ти си земята...

Ставаме сенки – горим в пепелището!

Стене плътта, но ликува душата!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??