23.07.2008 г., 11:51 ч.

Било е време 

  Поезия » Любовна
777 0 12
Било е време -
искала съм много.
Не много.
Просто исках всичко -
душата ти,
сърцето ти огромно...
Сега ми стига простичко:
Обичам те!
Било е време -
давала съм много,
но любовта
си няма каса да събира.
Това, че днес
си мое притежание,
не ме направи
повече щастлива.
По-тежка съм
от всяко наказание,
по-искаща
от празните си длани...
Бъди свободен,
както си създаден
и сам ела,
поискал да останеш.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??