18.01.2017 г., 22:30 ч.

Било ли е някога? 

  Поезия » Любовна
1191 1 0

Било ли е някога присъда
очи с очи да се срещнат?
Била ли е заблуда
нощта студена, снежна,
когато от очите падаха сълзи?
Било ли е някога грешно
удар с удар да тупти,
затворен с тежък похлупак
да стои, да чака знак?

Било ли е някога принуда
да обичаш? Розов свят
да заричаш до полуда
с едно име. Да съзрат
всички ангели какво е 
да имаш всичко за една мечта.
Да бъдеш смел и достоен.
Било ли е някога? Живей сега!

 

© Цветелина Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??