Jan 18, 2017, 10:30 PM

Било ли е някога? 

  Poetry » Love
1193 1 0

Било ли е някога присъда
очи с очи да се срещнат?
Била ли е заблуда
нощта студена, снежна,
когато от очите падаха сълзи?
Било ли е някога грешно
удар с удар да тупти,
затворен с тежък похлупак
да стои, да чака знак?

Било ли е някога принуда
да обичаш? Розов свят
да заричаш до полуда
с едно име. Да съзрат
всички ангели какво е 
да имаш всичко за една мечта.
Да бъдеш смел и достоен.
Било ли е някога? Живей сега!

 

© Цветелина Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??