28.03.2018 г., 2:19 ч.

Битие 

  Поезия » Друга
561 0 0

Битие 
 


В дните ни, 
предначертани 
теореми, 
битието 
брои 
мечтите
и сълзите, 
тръните, 
камъните 
и белезите. 
И отмята 
сезоните, 
думите 
и безвремието. 
С разнежените 
октави 
на едно 
обичам те... 

© Ванко Българионъ Николов©° ®

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??