29.05.2021 г., 0:55 ч.

Битка 

  Поезия
172 0 0

Кой крещи и кой ми шепне? 
Сякаш може в мен да трепне.
Развали се отначало.
Черно гледам. Пак е бяло. 

© Орлин Будинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??