16.04.2020 г., 15:55 ч.

Бивша жена 

  Поезия » Друга
621 0 1

                        Бивша жена

 

 

Моята бивша жена, моя бивша мечта,

моя илюзия, майка на мойте деца!

Тя била е някога моята любов голяма,

а сега е далече от мен,вече я няма!

 

Моята бивша жена,моята бивша съпруга,

заедно ни венчаха с корони над глава!

Бях с нея отдавна,сега съм с жена друга,

миналото ни остави в нас двамата следа.

 

Бившата жена е част от живота моя,

оставила и взела нещо от моята душа.

Сега живеем живота аз – моя и тя – своя,

а децата ни събират понякога,с тъга!

 

Бившата  моя жена не се предава,

 бори се с живота ни труден и суров!

Тя майката е и трудностите побеждава,

а таткото отдалече на всичко е готов!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??