Моята бивша жена, моя бивша мечта,
моя илюзия, майка на мойте деца!
Тя била е някога моята любов голяма,
а сега е далече от мен,вече я няма!
Моята бивша жена,моята бивша съпруга,
заедно ни венчаха с корони над глава!
Бях с нея отдавна,сега съм с жена друга,
миналото ни остави в нас двамата следа.
Бившата жена е част от живота моя,
оставила и взела нещо от моята душа.
Сега живеем живота аз – моя и тя – своя,
а децата ни събират понякога,с тъга!
Бившата моя жена не се предава,
бори се с живота ни труден и суров!
Тя майката е и трудностите побеждава,
а таткото отдалече на всичко е готов!
© Валентин Миленов All rights reserved.