28.10.2012 г., 21:28 ч.

Бизнес План 

  Поезия » Друга
604 0 0

''БИЗНЕС ПЛАН''

 

Кажете! Харесва ли ви темата Секс?
Не! Не питам дали е  добър този текст!
Просто това е вечна и актуална тема,
макар и да е с доста сложна схема?

Идваш  с идеи и въображение голямо,
а после си отиваш мълчаливо само.
Разминавания в очакванията  тотално,
понякога завършват жалко и брутално.

Чрез секса искаме себе си да докажем
и  най-най от репертоара си да покажем.
Изохкаме  няколко пъти, а нещо се губи.
Как не, като в леглото  уточняваме суми.

Всичко като бизнес план изглежда,
а трябва в друг ред да се подрежда.
Първо: Какво предлагам аз или ти?
Това го искам аз, a това ти си вземи!

Тема друга:  Каква е твоята база?
Кажи ми в живота на коя си фаза?
Абе, с две думи всичко са парите,
а не сексът, любовта или ние самите!

 

 

Виена

Marcello Terezios

 

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??