10.11.2009 г., 14:48 ч.

Благодаря 

  Поезия » Любовна
744 0 1

Уби всичко красиво.

Превърна живота ми в ад.

Унищожи даже мечтите.

Срина ме до валат.

В пустиня пареща ме превърна.

Да се гърча в степта.

Да проклинам дните си.

И да се самоунищожа.

Но виждам ангел хранител -

как спуска над мене крила.

Като жар птица в нощта ме поема

 и ми вдъхва любов със уста.

Изправям се опепелена -

повдигам нагоре глава -

Благодаря ти, Господи,

 че ми подаде ръка!

© Магда Желева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??