5.06.2007 г., 16:56 ч.

Благодаря 

  Поезия
1044 0 8
Роден си ти под палеща звезда
и носиш име свято - Валентин,
а той пазител е на любовта
от нея пък възражда се света.

Обичам те, за мене си икона!
Обичам те, за теб живота си ще дам!
Заклех се да те следвам в този свят,
а в другия ще бъдем морска пяна.

Дари ме ти с два ангела небесни.
Дари ми дом, изпълнен с доброта.
До мен ли си, знай, всичко е чудесно
             и от сърце Благодаря!

© Иванина Валентинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??