1.09.2012 г., 23:52 ч.

Благодаря 

  Поезия » Друга
608 0 2

   Птица ме здрависа с нежни трели,

вятър ми прошепна нещо в коси оредели -

Благодаря ти, Господи!

 

Облаци памучни в синева пътуват

и със слънце закачливо в моите очи лудуват -

Благодаря ти, Господи!

 

Нежно, тъничко гласче на внучка

по телефона ме зарадва,

поредния рожден ден - ясен, ведър -

от живота си откраднах!

Благодаря ти, Господи!

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила Даниела, благодаря ...Караш ме да летя ...
  • Благодарим на теб - поетесо, за простичките споделени преживявания, които правят деня ни тук благословен! Колко важно е да сме благодарни!!! Поклон!
Предложения
: ??:??