15.02.2016 г., 18:25 ч.

Благодаря 

  Поезия » Друга
428 1 2

Благодаря на всички, мои приятели, любими,

които никога не бяха там.

Благодаря за жертвите ви,

запазени във вас.

Благодаря за наглостта,

проявена от вас, към мен.

Блгодаря за миговете, сладка самота.

Благодаря, че ми показхте,

колко хубави са сълзите от плача.

Благодаря за всички празни, сиви, спомени.

Благодаря за всяко неизказано благодаря...

 

© Nasko Atanasov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??