12.10.2019 г., 7:55 ч.

Благодаря 

  Поезия » Гражданска
560 2 0

 

И днес, от живота си взех по лъжичка,
със захар, сол и чер пипер лют.
Към топло летях като есенна птичка,
да бъда далеч от лед и от студ.

 

За това, че изпратих спокоен деня,
само мога да благодаря!
И с чисто сърце да посрещна съня,
с усмивка и обич преди да заспя.

 

 

Явор Перфанов
11.10. 2019г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??