7.03.2020 г., 7:24 ч.  

Благодаря, мамо 

  Поезия » За деца
411 1 5

Мамо, днес е светъл ден!

Днес блести Земята!

Мамо, днес е твоят ден -

Празник на жената!

 

Мамо, днес си най - красива,

днес си най - добра!

Колко много ти отива

тази рокля на цветя.

 

Мамо, да си здрава, жива,

да не идва старостта!

Ти от рожбата си мила

преми:"Благодаря!".

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??