Mar 7, 2020, 7:24 AM  

Благодаря, мамо 

  Poetry » For kids
413 1 5

Мамо, днес е светъл ден!

Днес блести Земята!

Мамо, днес е твоят ден -

Празник на жената!

 

Мамо, днес си най - красива,

днес си най - добра!

Колко много ти отива

тази рокля на цветя.

 

Мамо, да си здрава, жива,

да не идва старостта!

Ти от рожбата си мила

преми:"Благодаря!".

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??