1.01.2017 г., 9:37 ч.

Благодаря на всички 

  Поезия » Друга
415 0 3

Благодаря на всички

От днес започна поредната година,

от днес ден след ден живота съм броил.

Навярно някой още наричат ме гадина,

за много хора може би останах мил.

Не искам аз пред никой да се оправдавам,

живота мисля някак си съм подредил.

Обичам Ви на всички днеска казвам,

сърцето и душата знаят колко съм бродил.

През сложни пречки живота ми премина,

доволен съм че сам водих борба.

Не беше винаги като коприна,

но сам в живота носех своята торба.

Благодаря на всички които ме дариха,

с топлите сърца, души и обичта.

Останаха приятели и не ме затриха,

вървят с мен  не губят моята мечта.

Обичта приятели не трябва да загубим,

човешкото в нас неспирно да градим.

И таз година лесно ще отмине,

Здраве,Обич, и Любов в душите,

да вградим

                                       В.Й. 01.01.2017г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Честито и от мен! За много години!
  • А аз ти благодаря за удоволствието да те четем, Васко! Честита Нова Година и честит имен ден! Да си жив и здрав! Желая ти късмет и творчески успехи!
  • Честита Нова година и Честит имен ден, Васко!
Предложения
: ??:??