29.11.2023 г., 9:59 ч.

Благодаря ти 

  Поезия » Любовна, Друга
272 2 6

Благодаря ти за подкрепата, Любима,
във този тъй непоносим период.
Благодаря ти, че до мен те има
и си опората ми в грозния живот,
във който за пореден път видях,
че със сърце без злоба все гориш,
че не наказват този с' смъртен грях,
че щом на човещината си държиш,
накрая все ще бъдеш изигран
от някой, с дяволско във гените -
Без теб, Любима, щях да бъда сам
и сринат от теглото на проблемите.

Благодаря ти! Ти си моята опора!
А също твоята, когато трябва, съм!...
Но без Любов да има, разберете, хора,
ще сме само сенки във самотен сън.

Благодаря ти! Щях без теб да съм сразен.
Признавам го! От кой, защо да крия?
Аз имам теб, ти имаш мен
и победихме с Обич не една стихия.

Благодаря ти за подкрепата, Любима!
Благодаря ти, че ръката ми не пускаш!
Благодаря ти, че те имам, че те има
и с мен в едно сърце напред препускаш!

06.11.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??