16.07.2007 г., 9:01 ч.

Благодаря ти! 

  Поезия
3618 0 25


Благодаря ти, птичке пъстрокрила!
За полета, за чудната мечта,
за подарената ми нова сила,
за бъдещето ми и моите дела.


Благодаря за капчиците щастие!
Дарени ми с онези думи две.
За красотата, дето ми показа
по пътя ми към звездното небе.


Благодаря ти за минутите прекрасни!
За топлата усмивка и подадена ръка,
за светлината и за погледа ми ясен,
е мойто искренно – Благодаря!


( посветено на... музата ми)


 



© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??