... по стиха на Романтик: ''Благодаря ти много и прости ми''
Благодаря ти, че те има,
простих за неизказаните думи,
за нощите, в които не заспивах
от зейналата пропаст помежду ни.
Простих... От нежното докосване
не ми остана дъх за непрощаване.
Със теб горим греховно омагьосани
и няма за душите ни пощада.
Благодаря за ласките откраднати,
и за очите, във които съм красива,
дори за болката от чакане...
Благодаря, защото съм щастлива...
© Яна Вълчева Всички права запазени
Със теб горим греховно омагьосани
и няма за душите ни пощада.