2.06.2007 г., 0:00 ч.

Благодаря ти, че те имам 

  Поезия
1010 0 1
Кажи ми - как успяваш
когато нужен си ми
все да си до мен?
Безусловно всеки път
ръка протягаш -
опитваш се да ме изправиш
и пак по пътя си
да продължа.

Кажи ми -
от къде намираш сили
усмивка нежна
да ми подариш
и думите ти
до сърцето ми да стигат,
със поглед
как сълзите ми сушиш?

От теб научих да умея
непростими грешки
да прощавам,
на враговете си
с добро да гледам,
в живота си отново
да повярвам...

Кажи ми -
как да ти благодаря?

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??