11.07.2015 г., 9:41 ч.

Благословена 

  Поезия » Друга
1006 0 0

Какво аз мога да ти пожелая?

Може би със всичко свято ти да си дарена....

За обичта безкористна, която си ми дала,

за всичко бъди благословена!

За сърцето ти, що смяло се през сълзи,

откакто в ръце си ме поела.

За моментите, щастливите и тъжните,

бъди благословена!

Аз търся мойта свята дума,

с нея пожелание да ти намеря.

Но всички те събират се една във друга,

за теб е само, мамо, Благословена!

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??