18.11.2020 г., 20:32 ч.

Благословени 

  Поезия
152 0 0

благословени
Богоединените
и преблажени

 

благословени
Боговдъхновените
и възвисени

 

...........................................

 

благословени
съргрешилите пред Бог
и опростени

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??