10.04.2019 г., 10:07 ч.

Бледа следа 

  Поезия » Любовна
347 0 0

Бледа следа

Не живея с двоен стандарт
мисълта ми не разкъсвам на две.
Не вярвам в играта- хазарт.
Съдбата ми никой не взе.

От себе си нежност раздавам.
Тихичко вървя в своя път.
Съвест за нищо не давам
в живота и скапан и тъп.

Страдам, кога ми не вярват,
когато в очите приятел ме гледа.
И защо ли лъжите оставят
едничка следа, но толкова бледа.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??