Apr 10, 2019, 10:07 AM

Бледа следа 

  Poetry » Love
348 0 0

Бледа следа

Не живея с двоен стандарт
мисълта ми не разкъсвам на две.
Не вярвам в играта- хазарт.
Съдбата ми никой не взе.

От себе си нежност раздавам.
Тихичко вървя в своя път.
Съвест за нищо не давам
в живота и скапан и тъп.

Страдам, кога ми не вярват,
когато в очите приятел ме гледа.
И защо ли лъжите оставят
едничка следа, но толкова бледа.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??