4.07.2017 г., 9:02 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна
372 0 0

 

Блян

 

На моята пътека ти стоиш.

След мен по стъпките ми ти вървиш.

Следваш ме във нощите и дните.

Даваш ми надежда във мечтите!

 

Като необятната вселена!

Като буря неопитомена

обладаваш целия ми свят

толкова желан и непознат!

 

Мълния пробляснала в небето!

Изстрели попаднали в сърцето!

Огън буен и необуздан!

Морски бряг от слънцето огрян!

 

Океан от обич и наслада!

Свежа като детелина млада!

Ураган връхлитащ върху мен!

Нощ потайна, дълго чакан ден!

 

Аз не мога да ти устоя!

Искам с теб сега да полетя

там, където ангелите спят

сред полета от треви и цвят!

 

Моя обич, болка и лъжа!

Моя радост, песен и тъга!

Ти си тук, във моето сърце!

Няма ли те, то без теб ще спре!

 

Блян далечен, бряг недостижим!

Пътя труден с теб да извървим!

Нека и във радост и в тъга

заедно да търсим любовта!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??