15.02.2018 г., 13:29 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна
213 1 2

Блян

 

Аз се влюбих безгранично.

Ти стана света за мен!

Моя мъка стоезична...

В лапите ти бях плен.!

 

Мислех си ще бъдеш моя.

Бог единствен в моя храм!

Сянчица  желана в зноя,

но до днес останах сам!

 

Блян ми бе и блян остана!

Невидяна светлина!

И една дълбока рана,

от измислена жена!

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??