28.05.2019 г., 10:48 ч.  

Блян 

  Поезия » Любовна
557 0 0

Прокрадвайки се тихо в ноща
като вятър устните ще галя
и като мъглата в утринта,
ще си отивам без да те събуждам.

 

Целувките по кожата изгарят
сливайки се с първите лъчи.
Очите ми сред хиляди ще търсиш,
дълбоко да потъваш в тях.

 

Нетърпеливо вечер ще очакваш,
в съня ти да се върна пак.
Сърцето лудо ще повтаря
забързания ритъм на страстта.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??