6.03.2020 г., 20:20 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Гражданска, Бели стихове
923 2 3

Града със светлини

пронизва черната си плът,

улицата запленила

ме движи сама, и

на забавен кадър

нечии фарове напомнят,

че светът е още жив...

на съвършено разстояние

до мен вървиш, и 

мога винаги да бутам

евтиното колело със

спадналата гума.

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??