19.03.2018 г., 11:04 ч.

Блясъкът на морето 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
551 0 0

Тези очи
цвят море.
Безкрайна омайваща
магия.

Тези очи
отразени в небосклона,
наблюдават.
Как отново
не съзирам края,
на вечната тайна
любов.

Тези очи,
поглед тюркоаз.
А там едни
буйни студени вълни.
Носещи нотка безгрижие.
Разпилени мечти
се сливат в едно
и болката умира
удавена в тях.

Морският блясък,
във нейните очи.
И чайка прелитаща
над пясъка златист.

© Todor Iliev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??