21.10.2006 г., 22:23 ч.

бодилче 

  Поезия
841 0 6
Храстът бодлив
нима не е красив?
И той има свое очарование,
дори и в бодливото сияние!

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??