16.04.2021 г., 1:27 ч.

Бог не се ограничава 

  Поезия » Друга
360 0 0

За жътва време е
и време е за вяра
с надежда е добре
да даваме без мяра

Любов, спасение и път
един Единствен Бог
Святия Дух, Отец, Синът
да приемат всички без предлог

Защото Той дарява
живот във вечността
изтръгва всяка плява
изпълва всяка празнота

Откликва ни и нуждите снабдява
Той води в мъдрост и смирение
и никога не се ограничава
в щедрост, изобилие и откровение

За цялото творение се грижи
прегръща ни и утешава
в чудесата си ни движи
Словото си Той освобождава

 

Jana Light

© Jana Light Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??