16.08.2007 г., 15:08 ч.

Бог ни завидя 

  Поезия
648 0 13
Всичко започна толкова сложно.
Ти беше буен огън.
Аз дълбока река.
Ти знак опасен.
А аз сложен пасианс.
И все така се разминавахме.
Двамата - ти и аз.
Ти - наляво.
Аз - надясно.
Ти - напред.
Аз - назад.
Един ден, спря и ме изчака.
Прегърнахме се буйно.
Сплетохме ръце и тела.
Докоснахме се.
Аз изтръпнах.
А ти ме пожела.
Светът възкръсна.
Дори и Бог ни завидя.



                                "Да любиш и да бъдеш любим е най-великото щастие на земята"
                                                                                                                             Хайне

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??