19.01.2023 г., 9:34 ч.

Богат бъди! 

  Поезия » Гражданска
185 0 0

Не е богатството в парите,

не е и в скъпоценности.
То има място във мечтите
и в скромните потребности.

 

Не е богатството и в лукса,
а в истинската свобода.
То е в спокойствието на пулса,
в живот без гняв и суета.

 

Богатството е в пъстротата,
която ражда доброта,
събужда в утрото искрата
и закалява мъдростта...

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??