21.02.2008 г., 7:19 ч.  

Богатство 

  Поезия » Друга
729 0 18

 

 

Този мъдър живот дава, само

ако смееш ти сам да си вземеш.

Но пътеката става измамна,

ако грешна посока поемеш.

 

Вземай с шепи, а давай със крина --

тъй богатство в душата ще трупаш.

И когато Оттатък преминеш,

на безценица Рая ще купиш.

.

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??