22.06.2018 г., 15:30 ч.

Богиня 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
468 2 5

Богиня си със тяло на жена,

създадена от висши духове,

пристигаш под различни имена,

когато те съдбата призове!

 

Родена от Адамово ребро,

в годините далечни в древността!

По пътя към всевечното добро,

другарка си му ти във радостта!

 

Съпътствай го във брачния живот,

бъди му ти и знаме, идеал!

И нека Бог да ви дари със род

от любовта в душите ви посял!

 

25 април 2017

("Повеите на любовта" - четвърта книга)

© Иванъ Митовъ Всички права запазени

Пристигнах! Видях! Предложих промяна! Тръгвам си!

На всички творци - здраве, щастие, любов и творчески успехи!

И нека СВЕТЛИНА да свети в очите и душите и да ви води по пътя на ДОБРОТО!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??