14.05.2010 г., 16:05 ч.

Бой с торти 

  Поезия » Друга
685 0 3

 

 

Ще си счупя рождения ден,

както сторих с изкривеното огледало.

Той ми напомня за бръчките в мен

и остарялото тяло какво е,

през годината изживяло.

И тортата ще размажа в лицето на онази - Безоката,

която ме дебне от първия вик.

Дано да имам куража да ù го кажа:

"Само заради този миг

човек да живее си заслужава!

Тебеширената черта ще прескоча,

чак когато помиярския си живот съм излочил!"

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??