15.06.2021 г., 12:22 ч.

Боже, спаси ни! 

  Поезия » Любовна, Еротична
671 2 2

Езиче горещо в ушето,
устни по нежната мида,
топи се в гърдите сърцето
и кръвта лудо пулсира.

Зъбки рисуват спонтанно,
кратери от малки експлозии,
иглички боцкат по кожата странно,
сладко - напиращи, енергийни амброзии.

Набъбват от възбуда на гърдите зърната,
шепттят тихо, настойчиво: "Вземи ни!".
Омекват от енергийния танц колената,
падат задръжки... Боже спаси ни!


 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оооо Зиги ! Благодаря ти братче, че си отразил тази ми щуротия!
  • Много харесах!
Предложения
: ??:??