21.01.2022 г., 7:46 ч.

Божидара 

  Поезия » Акростихове
556 3 7

Блещукат любопитните очички,
Откраднали на слънцето искрата.
Живот ти дадох. Моя - ти си!
И благодаря на Бог, че те изпрати!
Дете си, сладко приказно момиче,
А успяваш да лекуваш с думи.
Ръчичките, толкова малки са още,
А, всъщност, в тях си събрала света ми!

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??