Jan 21, 2022, 7:46 AM

Божидара 

  Poetry » Аcrostis
573 3 7

Блещукат любопитните очички,
Откраднали на слънцето искрата.
Живот ти дадох. Моя - ти си!
И благодаря на Бог, че те изпрати!
Дете си, сладко приказно момиче,
А успяваш да лекуваш с думи.
Ръчичките, толкова малки са още,
А, всъщност, в тях си събрала света ми!

© Бисерка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??