22.02.2013 г., 13:38 ч.  

Бойко 3 

  Поезия » Гражданска
382 0 0

Бойко се вразуми, оттегли!Най-сетне!

Най-после слънце над нас ще светне!

Народът стигна до просешка тояга!

Полицай с палка здраво го налага!

Не сме добитък злото да търпим!

Писна ни да бездействаме, да спим!

Трябва истината народът да знай!

Искаме добро, пролет, слънце, рай!

Победа!Нека в ликуване се прегръщаме,

дано никога вече тирана да не връщаме!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??