3.04.2013 г., 9:47 ч.  

Бойко 4 

  Поезия » Гражданска
413 0 2

Политиката е панаир.

Гледайте на Бойко якия сеир.

От Индия бог -

ще плащаме скъпия ток.

Бедните с монополи ще удари,

а Начкови - за няколко цигари.

Тоз политик всеки го знай.

На кариерата му да турим край.

 

 

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??