Apr 3, 2013, 9:47 AM  

Бойко 4 

  Poetry » Civilian
414 0 2

Политиката е панаир.

Гледайте на Бойко якия сеир.

От Индия бог -

ще плащаме скъпия ток.

Бедните с монополи ще удари,

а Начкови - за няколко цигари.

Тоз политик всеки го знай.

На кариерата му да турим край.

 

 

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??