10.04.2019 г., 11:18 ч.  

Бойко:Цецо, ти се върна в парламента! 

  Поезия » Хумористична
404 0 0

"Цецо, ти си част от тоз октопод,

правилата са сал за простия народ.

Имаш асансьор в апартамента даже,

да, засега няма кой да те накаже!"

 

 

 

Цветанов се завърна в Народното събрание като сътрудник на ГЕРБ, това ли е "наказанието" му!?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??