17.03.2013 г., 18:31 ч.  

Бойковизъм 

  Поезия » Гражданска
423 0 0

Риба, цаца, прокурор.

Буда, криминалност, затвор.

Депутат, чужди карти, парламент.

Плевня, марионетка, президент.

 

Мутри, октоподи, дон.

Борисова, министър, разклон.

Дянков, бюджет, пица.

"наши", ограбване, парица.

 

Избори, ром, кебапче.

Нешева, бонуси, без майтапче.

Игнатов, Видин, Азис.

Премиер, тигри, футболист.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??