10.01.2018 г., 11:07 ч.

Болест 

  Поезия » Любовна
507 2 2

Нуждае се от теб дори нервната ми система,
ти си хапчето, което трябва да взема!
Трудно е да съм от теб далече,
имам нужда от лекарството си вече!

 

Ти ли си моят лекар личен,
за моята болест лека отличен,
побъркваш ли ме или ме съвземаш,
лекуваш ли ми нервите или ми ги отнемаш?

 

Каквото и да правиш сега ми трябва спешно,
лечението ти върху мен върви успешно,
целувките ти част от него ли са или как,
не знам, но имам нужда пак и пак.. 

© Катя Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??