14.08.2009 г., 0:17 ч.

Болезнена любов 

  Поезия » Любовна
772 0 0

Как искам веч да те забравя,
но дори сега смс-а стар чета.
Как искам от болката да се избавя,
но не мога, трябваш ми сега!


Ако можех със сълзи да те залича,
океани и морета щях да изплача.
Ако можех с друг да те заменя,
щях да бъда със всеки по света!


Зная,че сега си с друга ти,
но аз те искам, поне ме разбери.
Никоя няма да те обича така,
както аз годините до сега!


Поне минута ако имах с теб,
щастливо ще е моето лице!
Но вече и надеждата бавно изчезва,
защото умира мъничкото ми сърце!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??